Peste 6.000 de bilete puse în vânzare pentru partida Gaz Metan – Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaziştii revin în faţa propriilor fani, după ce până acum au evoluat la Sibiu datorită lucrărilor de modernizare a stadionului din Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Todea a marcat și Gaz Metan a învins în ultimul minut la Urziceni

Şapte amenzi si un dosar penal pentru spectatorii competiţiilor sportive din Sibiu

Suporterii lui Gaz Metan îşi pot vedea din nou favoriţii la lucru la Mediaş, după ce gaziştii au evoluat în primele cinci partide de pe teren propriu pe stadionul Municipal din Sibiu. Motivul exilului a fost modernizarea stadionului Municipal din Mediaş. Acolo a fost schimbat gazonul şi a fost făcută o tribună suspendată, capacitatea stadionului crescând de la 3.800 de locuri la aproximativ 8.000. S-a amenajat de asemenea un mini-hotel pentru jucători. Gazul joacă primul meci acasă sâmbătă de la ora 15.00 cu Oţelul.

„Biletele pentru partida Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi care va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, se pun în vânzare vineri între orele 15-19, şi sâmbătă în intervalul orar 10-15, la casieriile Stadionului Gaz Metan. Preţul unui bilet este de 10 lei în toate tribunele. Clubul Gaz Metan va scoate la vânzare un număr de 6.000 bilete”, se arată într-un comunicat de presă al clubului Gaz Metan Mediaş.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite