Peste 300 de participanţi, la bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

107 persoane au fost selectate în vederea încadrării, în meserii precum inginer, recepţioner, administrator, zidar, lăcătuş, frezor, electrician, sudor, paznic, manipulant marfă, operator roboţi industriali, cameristă, vânzătoare sau muncitor necalificat.

Citiţi şi:

Şomajul scade uşor în judeţul Sibiu

Sibienii,dezamăgiţi de oferta locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate a fost organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) atât la Sibiu cât şi la Mediaş.

325 de persoane s-au prezentat la bursă, 280 la Sibiu şi 45 la Mediaş. Acestea au putut alege între cele 214 locuri de muncă puse la dispoziţie de 23 de agenţi economici din judeţ. La Sibiu, 17 firme au pus la bătaie 170 de locuri de muncă iar la Mediaş 6 agenţi economici au oferit 44 de locuri.

„Dintre persoanele intervievate 107 au fost selectate în vederea încadrării în meserii precum inginer, recepţioner, administrator, zidar, lăcătuş, frezor, electrician, sudor, paznic, manipulant marfă, operator roboţi industriali, cameristă, vânzătoare, muncitor necalificat şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau  a unei probe de lucru la sediul angajatorului”, explică Dana Radu, responsabil mass-media în cadrul AJOFM Sibiu.
 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite