Peste 2.000 de persoane amendate la Sibiu de către Poliţia Locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima jumătate a anului 2011 Poliţia Locală a fost prezentă alături de sibieni şi de vizitatorii oraşului pentru a asigura liniştea şi siguranţa în zonele publice, precum şi buna desfăşurare a manifestărilor din Sibiu.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Hoţii au golit un magazin de telefoane din mall

A încercat să fure un sos de soia dintr-un restaurant,apoi a bătut chelneriţa


Agenţii Poliţiei Locale au fost întâlniţi patrulând în zonele centrale ale oraşului, pe principalele artere, în trafic sau asigurând paza obiectivelor care intră în sfera lor de acţiune. În acelaşi timp a fost intensificată colaborarea cu serviciile de specialitate ale Primăriei, intervenţia comună pe diverse domenii şi sprijinul în acţiunile aproape zilnice desfăşurate în folosul cetăţenilor.

În cele şase luni de activitate sub noua denumire au fost sancţionate cu amenzi aproape 2.000 de persoane, cu peste 343.000 lei şi au fost legitimate peste 4.700 de persoane, unele fiind atenţionate verbal pentru fapte cu grad redus de pericol social.

Cele mai multe amenzi au fost date pentru nereguli privitoare la gospodărire, păstrarea ordinii şi liniştii publice, comerţul şi transportul în Sibiu – 575 de amenzi în valoare de 71.270 de lei. Un amănunt deosebit observat de agenţii locali în prima parte a acestui an este scăderea cu 45% a numărului conducătorilor auto care au parcat neregulamentar faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest lucru se datorează pe de o parte prezenţei utilajului de ridicări auto însoţit de echipele mixte ale Primăriei şi Poliţiei Rutiere, precum şi creşterii numărului de locuri de parcare.

Tot în perioada menţionată au fost predate organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor un număr de 24 de persoane suspecte de furt, distrugere sau care au tulburat liniştea publică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite