Peste 20.000 de flori vor fi plantate în municipiul Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală din Mediaş a luat o decizie prin care vrea să facă invidioasă până şi primăria din capitala judeţului.

CITIŢI ŞI:

Mediaşul are site oficial pentru persoanele cu dizabilităţi

La aproape două luni de la inundaţiile din Moldova medieşenii încă trimit ajutoare (FOTO)

Medieşenii continuă să doneze ajutoare pentru sinistraţii din Moldova. Aproape 30 de tone s-au strâns până în prezent

Viceprimarul municipiului Mediaş a anunţat ca anul 2011 va fi unul dedicat florilor şi spaţiilor verzi în cel de al doilea oraş ca mărime din judeţ. Astfel, în această perioadă se pregătesc serele pentru a produce răsadurile pentru a acoperi necesarul de flori din municipiul Mediaş. „În perioada octombrie – noiembrie se vor replanta 7.000 de bulbi de lalele şi 10.000 de bucăţi de bulbi de vila, bellis, etc. De asemnea se vor planta arbuşti. O acţiune importanta rămâne curăţenia de toamnă” a explicat vicele Floarea Taropa.

Flori peste tot
Strategia municipalităţii medieşene arată că pentru primăvara  anului 2011 este planificată şi amplasarea pe trotuare şi în jurul stâlpilor a unor suporturi  în sistem rotund, la o înălţime de 1m pentru ghivecele de flori. „Tot pentru anul viitor avem în plan confecţionarea de lădiţe sau butoiaşe tip ghiveci, de dimensiuni mai mari, care vor fi amplasate în zonele cu trafic pietonal intens”, mai spune viceprimarul Mediaşului.  Municipalitatea va avea în atenţie toate parcurile şi zonele verzi existente în oraş. „De exemplu ne gândim pentru parcul din Vitrometan să confecţionăm pergole pentru a crea zone de umbră şi frumos”, mai spune mâna dreaptă a primarului Teodor Neamţu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite