Peste 100 de studenţi din 30 de ţări învaţă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Lucian Blaga” va încheia în cursul acestui an parteneriate cu universităţi din Europa şi Asia, care au ca scop primirea la Sibiu a studenţilor străini de la cele 30 de centre universitate, pentru studii care durează între şase luni şi trei ani.

CITIŢI ŞI:

Studenţii sibieni încasează bursele la altă bancă în acest an

Liceenii din Sibiu învaţă să îşi aleagă viitorul,cu AIESEC

EURO 26 anunţă lansarea programului START YOU,la Sibiu

Graţie programului „Erasmus Mundus Mobility with Asia”, numărul studenţilor străini care vor veni la Sibiu va fi de aproximativ 100. „Cifra exactă va fi stabilită în perioada următoare”, a explicat Constantin  Oprean, rector al ULB Sibiu.

În funcţie de câţi studenţi vor veni la Sibiu, tot atâţia vor pleca de la „Lucian Blaga” în ţările partenere, la studii. În prezent prin programele de mobilităţi, la Sibiu studiază 40 de studenţi din întreaga lume.

Încântaţi de Sibiu

Prezenţi la evenimentul în care ULBS-ul a anunţat şi că de luna viitoare în Sibiu, va funcţiona şi o catedră UNESCO, pe managementul calităţii, câţiva dintre cei 40 studenţi care deja studiază la Sibiu au mărturisit ce le place şi ce greutăţi au avut aici.

Studenţii străini provin din peste 30 de centre universitare

„Pentru mine începutul a fost greu. Termenii de specialitate au fost total necunoscuţi la început şi am crezut că nu voi face faţă. Noroc cu profesorii înţelegători şi cu colegii care m-au ajutat. Am făcut paşi mari” a mărturisit Asma Arja, din Arabia Saudită, studentă în anul II la Faculatatea de Medicină.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite