Pensionarii din Şopron vor schimb de experienţă cu poliţiştii din Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Mediaşului, Floarea Taropa, s-a întâlnit cu o delegaţie de pensionari din oraşul Şopron, Ungaria.

CITEŞTE ŞI:

Eric de Oliveira a fugit de la Gaz Metan Mediaş la Red Bull Salzburg în Austria

Membrii delegaţiei se află într-o vizită turistică în România, iar în urma relaţiilor strânse dintre cele două oraşe înfrăţite, aceştia şi-au exprimat dorinţa de a ne vizita şi de a se întâlni cu oficialităţile noastre. Astfel, viceprimarul Mediaşului i-a întâmpinat pe oaspeţii maghiari, le-a vorbit despre municipiul nostru, despre relaţiile dintre Şopron şi Mediaş, şi le-a făcut chiar şi nişte recomandări cu privire la cele mai importante obiective turistice din municipiul nostru.

Printre altele, invitaţii maghiari au aflat faptul că, municipalitatea se implică în dezvoltarea relaţiilor culturale între etniile care convieţuiesc în Mediaş şi sprijină intens toate acţiunile interculturale. De asemenea, membrii delegaţiei maghiare şi-au exprimat dorinţa de a intensifica relaţiile de colaborare între cele două municipalităţi pe mai multe planuri.

"Oaspeţii noştri au venit cu gânduri bune, inclusiv cu nişte propuneri pe care în viitor ne dorim să le realizăm. Astfel, s-a adus în discuţie o eventuală colaborare între Poliţia din Şopron si Poliţia din Mediaş, şi o relaţie de colaborare între Camerele de Comerţ dintre cele două municipii." a declarat vieprimarul Floarea Taropa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite