Pelici: "Voinţa Sibiu a fost aproape de o mare surpriză la Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu

Poli Timişoara a trecut după loviturile de departajare de Voinţa Sibiu, iar antrenorul ardelenilor, fost jucător alb-violet în trecut, şi-a felicitat jucătorii pentru modul cum au făcut faţă unei echipei din Liga 1.

CITIŢI ŞI:

Voinţa Sibiu a pierdut greu la Timişoara

Fiul lui Beckenbauer vrea să se bage în fotbalul românesc la Voinţa Sibiu (FOTO)

Alexandru Pelici a jucat ca fundaş la Poli Timişoara în anii '90 şi a fost aproape de a-i elimina pe bănăţeni în optimile Cupei României. "Felicit echipa pentru munca depusă. Am venit să facem o surpriză şi nu am fost departe. Nu ne rămâne decât să ne întoarcem la campionat. Eram neînvinşi până acum şi putem să privim partea plină a paharului, după 90 de minute a fost egal. Putem fi mândri de acest rezultat, în faţa unei echipe care se bate la titlu în Liga 1", a declarat tehnicianul la finalul partidei.

"Am fost aproape de victorie în prelungiri, am avut ocazii, însă asta e soarta. Ne aşteptam să facem un joc bun şi cred că am reuşit. Din start Poli pleca favorită, dar am încercat să-i surprindem şi am fost aproape. Cred că ar fi fost mai bine dacă am fi jucat la Sibiu, mai ales ca număr de spectatori, stadionul ar fi fost probabil plin", a mai spus Alexandru Pelici.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite