Pelici: „Suntem obligați să câștigăm partida cu Pandurii, chiar dacă întâlnim o echipă dificilă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Voința Sibiu crede că meciul de sâmbătă după amiază de la ora 18.00 cu Pandurii Tg. Jiu va fi unul în care echipa sa e nevoită să câștige. Biletele costă între 15 și 30 de lei pentru partida dintre Voința și gruparea lui Petre Grigoraș.

CITIȚI ȘI:

Fără nocturnă pe ”Municipal” sau pe ”Cutiuță”

6.000 de bilete puse în vânzare pentru partida dintre Voința și Pandurii Tg. Jiu

Gaz Metan a avut VOINȚĂ cu Sibiul. Mediașul a învins cu 3-0 GALERIE FOTO

Sibiul nu a cunoscut încă gustul victoriei pe teren propriu în liga 1. După ce a pierdut etapa trecută cu 0-3 fără drept de apel, derbiul județului cu Gaz Metan Mediaș, Voința vrea să se răzbune pe Pandurii lui Grigoraș. Pelici speră ca Sibiul să obțină sâmbătă primul succes oficial în liga 1, pe teren propriu.

”Ne așteaptă un joc foarte foarte dificil cu o echipă care joacă bine atât acasă cât și în deplasare, cu jucători foarte buni și care pot face diferență cum ar fi Voiculeț, Batin și jucători care au jucat și la națională. Ne va fi foarte greu sar sperăm să reușim să câștigăm punctele puse în joc. Avem nevoie de această victorie. Suntem într-un fel obligați ca să facem tot ce e posibil să câștigăm acest meci”, a declarat Pelici la conferința de presă de vineri după amiază.

Lipsă de luciditate la Mediaș

Alex Pelici a explicat și de ce Voința a capotat cu 0-3, în etapa precedentă, la Mediaș, cu Gaz Metan.

”Noi ne-am pus speranțe mari în jocul de la Mediaș. Am ucat bine în prima repriză, dar din păcate în repriza a II-a nu am mai reușit același lucru. Luciditatea în partea a II-a ne-a lipsit. Am jucat din păcate așa cum și-au dorit cei de la Mediaș. Au avut jucătorii care din păcate au făcut diferența. Trebuie să fim sinceri. S-au c-am distrat cu noi... Nu ne-a căzut bine această înfrângere, dar mergem înainte și trebuie să ne revenim, pentru că fotbalul nu te așteaptă”, a spus antrenorul Voinței.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite