UPDATE Șapte dintre facultățile sibiene și-au ales decanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călina Jugastru, decanul Facultăţii de Drept din Sibiu
Călina Jugastru, decanul Facultăţii de Drept din Sibiu

Primele facultăți unde s-au ales decanii sunt cele de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, Științe, Drept și Științe Socio-Umane. În cursul zilei de miercuri, au fost desemnați și câștigătorii concursurilor de la Litere și Arte, Medicină și Științe Economice.

UPDATE: În urma concursurilor desfășurate miercuri, au fost aleși decanii la alte trei facultăți sibiene. Facultatea de Litere și Arte va fi condusă de conf.dr. Alexandra Mitrea, cea de Medicină de conf.dr. Silviu Morar iar cea de Științe Economice, de prof.dr. Liviu Mihăescu.

La Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului noul decan este prof.dr.ing. Dumitru Tița iar la Facultate de Științe, conf.dr. Angela Bănăduc.

Noul decan al Facultății de Drept este prof.dr. Călina Jugastru iar Facultatea de Științe Socio-Umane va fi condusă de prof.dr. Dumitru Batâr.

Concursurile continuă astăzi, când vor fi aleși decanii de la Medicină, Litere și Arte și Științe Economice, și se încheie pe 29 martie, cu alegerea decanilor de la Inginerie și Teologie.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA CANDIDAȚILOR LA FIECARE DINTRE FACULTĂȚI

Pe 30 martie va avea loc validarea decanilor în senatul Universităţii Lucian Blaga.

Între 2 și 5 aprilie sunt așteptați să se înscrie candidații pentru funcțiile de prodecani, iar validarea prodecanilor în consiliile facultăților este programată între 9 și 13 aprilie, perioadă în care se pot înscrie și candidații pentru locurile vacante din Senatul ULBS, alegerea acestora fiind programată pe 27 aprilie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite