Sibiu: Alpauze furtunoase pentru “Pasărea de foc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Alpauze furtunoase pentru “Pasărea de foc”
Sibiu: Alpauze furtunoase pentru “Pasărea de foc”

Primul spectacol de dans comunitar din România , prezentat aseară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, a avut un success răsunător în faţa publicului sibian.

Preţ de câteva minute, sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu a răsplătit cu aplauze furtunoase prestaţia uimitoare a celor 100 de copii şi tineri care au realizat spectacolul “Pasărea de foc”. După doar şase săptămâni de pregătire, sub îndrumarea coregrafilor Royston Maldoom si Josef Eder, copiii, printre care s-au numărat şi 15 sibieni, au prezentat un show extrem frumos şi profesionist, care i-a încântat pe cei aproximativ 1.000 de spectatori care au ţinut să ia parte la spectacol. „A fost extraordinar. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să asist al o astfel de reprezentaţie”, a spus Maria Predoiu.
Printre cei care au venit să vadă reprezentaţia s-a numărat şi primarul Klaus Joahnnis, care a asistat la spectacol alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Botesch.
Astfel, copiii si tineri provenind din cele mai diferite medii sociale, de la copii din familii înstărite şi până la orfani, fără aptitudini fizice deosebite, unii chiar cu dizabilitati şi fără o experienţă în acest domeniu, au reuşit să devină un adevarat grup de dans omogen, realizând  un spectacol remarcabil. Prestaţia copiilor a demonstrat astfel şi scopul proiectului, că dansul poate schimba vieţile oamenilor, elibrându-i de complexe.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite