Pârvulescu de la Pandurii (lanterna roşie): „Batem pe Gaz Metan Mediaş (locul I) şi ne revenim“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, crede că echipa nu a jucat rău la Bistriţa, chiar dacă a pierdut la scor de forfait, şi anunţă o revenire de formă la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

CITEŞTE ŞI:

Clasament / Gaz Metan Mediaş, liderul surpriză din Liga I

Pustai: "În 2016 ne propunem să ne batem titlul cu Gaz Metan Mediaş"

„Am încredere că echipa îşi va reveni, trebuie să câştigăm cu Gaz Metan. Dacă vom câştiga, lucrurile vor intra în normal, dacă nu, situaţia nu va fi compromisă, dar înseamnă că sunt probleme. Batem însă pe Gaz Metan şi totul revine la normal! Trei puncte schimbă radical lucrurile la o echipă în debutul campionatului“, a spus Pârvulescu pe site-ul clubului.

Oficialul gorjenilor aşteaptă pauza de campionat în care „sper să reuşim să ne omogenizăm mai bine şi să îndreptăm lucrurile care n-au mers în primele runde“.

Pandurii ar putea conta la meciul cu Mediaş şi pe Claudiu Voiculeţ, care se află de luni la Târgu-Jiu, sub comanda lui Ionuţ Badea, după ce s-a pregătit o perioadă cu Steaua.

Sper să-l legitimăm pe Voiculeţ. Ne gândim şi la atacanţi. I-am dat lui Badea să-l urmărească şi pe Lourenco. Decizia este a lui dacă îl vrea sau nu“, a mai spus Pârvulescu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite