Pârtie nouă pentru schi și una specială pentru săniuș în această iarnă la Arena Platoș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Noul sezon aduce pe lângă faptul că acest complex de schi va fi funcţional la capacitate maximă şi toate cele cinci pârtii amenajate vor fi deschise şi o pârtie ce se adresează celor care iubesc săniuşul.

Arena Platoş, aflată la intrarea în Plătiniş şi care a fost inaugurată iarna trecută în proporţie de 60 la sută, va aduce noutăţi care vor fi cu siguranţă pe placul schiorilor. ADS Sibiu a aflat în EXCLUSIVITATE că noul sezon aduce pe lângă faptul că acest complex de schi va fi funcţional la capacitate maximă şi toate cele cinci pârtii amenajate vor fi deschise şi o pârtie ce se adresează celor care iubesc săniuşul.

„Am amenajat o pârtie de sanie în lungime de 750 de metri. Nu vom percepe nicio taxă pentru utilizarea ei. Probabil că vom pune la dispoziţie pentru utilizatori un jetschi pentru urcare” a explicat Andi Fazekas, unul din cei trei investitori la acest proiect. De asemenea va fi amenajată o parcare cu 350 de locuri pentru clienţii arenei.

O veste poate mai importantă decât cea legată de pârtia de săniuş, este faptul că Arena Platoş va avea o pârtie de lungime considerabilă, în plus faţă de cele existente. „Este vorba de o pârtie care va avea peste 1.400 de metri. Mai vrem să montăm şi un apreschi în apropierea lacului de acumulare şi vom monta un cort special unde va funcţiona în iarna aceasta un fast food mai mare şi cu oferte generoase de mâncare” a mai spus acesta. În iarna aceasta va funcţiona bineînţeles în continuare şi pârtia amenajată la Gura Râului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite