Parlamentul European la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosif Matula, Vasile Pușcaș sau Mircea Coșea vin pe 4 aprilie la Sibiu pentru a lua parte la dezbaterea cu tema ”Uniunea Europeană și ieșirea din criza economică”.

Prin această acțiune, organizatorii își propun să implice comunitatea locală din Sibiu într-o discuție referitoare la măsurile concrete luate de Uniunea Europeană pentru depășirea crizei economice, precum și impactul acestora la nivel național și local. Dezbaterea se adresează studenților, reprezentanților mediului de afaceri, presei, autorităților locale și societății civile din Sibiu. 

La dezbatere vor participa personalități publice și specialiști în domeniu, precum Iosif Matula (Membru al Parlamentului European, membru al Comisiei REGI), Vasile Pușcaș (profesor universitar și fost coordonator al negocierilor de aderare la Uniunea Europeană), Mircea Coșea (profesor universitar și analist economic), Mircea Maniu (profesor universitar și conferențiar Team Europe) și Adrian Izvoranu (Director general al Confederației Patronale din Industrie, Servicii și Comerț). Evenimentul va fi moderat de Constantin Rudnițchi, reputat jurnalist și analist economic, și va fi deschis de Lucinia Bal, șeful Biroului de Informare al Parlamentului European în România.
 
Dezbaterea este organizată cu sprijinul Universității "Lucian Blaga" Sibiu și al Centrului de Documentare Europeană.
 
Evenimentul se va desfăşura în data de 4 aprilie, între orele 11:00 - 14:00, în Aula Avram Iancu din cadrul Universității de Litere și Arte. 

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite