Parcare cu plată în Centrul Mediaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Mediaş
Municipiul Mediaş

Începând de astăzi intră în funcţiune parcarea publică cu plată din zona N. Iorga -  M. Kogălniceanu.

CITIŢI ŞI:

Săptămâna democraţiei locale la Mediaş

Un tânăr a furat 11 biciclete în 20 de zile la Mediaş

Toţi cetăţenii pot accesa parcarea publică dirijată electronic cu bariere intrare Nicolae Iorga astfel: se opreşte maşina înainte de barieră în dreptul dispozitivului de eliberare tichete,se apasă butonul şi se eliberează tichetul.

Se ia tichetul moment în care bariera se deschide. La ieşirea din perimetru se opreşte maşina în dreptul aparatului de taxare şi se  introduce tichetul în automat,moment în care se va afişa suma de plată. Se pot introduce monede de 50 de bani sau bancnote de 1, 5 sau 10 lei. Aparatul restituie tichetul marcat şi restul de plată. Tichetul eliberat se introduce în aparatul situat la bariera de ieşire (unde şi rămâne), iar la ridicarea barierei se părăseşte incinta.

„Primele 15 minute sunt gratuite, prima ora de staţionare în parcare este 1 leu, iar ulterior pentru fiecare jumătate de oră se plăteşte 50 de bani. În aceasta zonă sunt 68 de locuri de parcare. Riveranii persoane fizice accesează zona prin utilizarea cardurilor”, se arată într-o comunicare a administraţiei locale medieşene.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite