Parc de distracţii şi Oktoberfest, în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cibin Fest va avea loc intre 27 si 30 septembrie
Cibin Fest va avea loc intre 27 si 30 septembrie

Sfârşitul lunii septembrie aduce adrenalină la cote maxime, distracţie şi foarte multă bere în Piaţa Mare din centrul Sibiului. Cea de-a doua ediţie a CibinFEST, programată între 27 şi 30 septembrie, se mută în centrul oraşului, unde va fi instalat un parc de distracţii dotat cu atracţii mecanice extreme pentru cei curajoşi, dar şi cu unele moderate sau clasice pentru copii.

Ediţia din acest an nu va însemna însă doar adrenalină, festivalul venind “la pachet” cu un Oktoberfest românesc. Un cort de 1200 de metri pătrați va fi amplasat în Piața Mare, aici fiind aşteptaţi toți sibienii care vor să trăiască atmosfera petrecerilor germane fără să parcurgă mii de kilometri.

Atmosfera în imensul cort ce va fi ridicat în Piață va fi asigurat de formația Die Spatzen, un „band” specializat în muzica tradițională a petrecerilor germane. În cort, sibienii vor putea alege între mai multe sortimente de bere, atât de producție autohtonă cât și cu specific bavarez. Iar mai mulți comercianți vor pregăti specialități culinare bavareze tocmai pentru ca evenimentul să se apropie cât de mult de poate de original.

„Pentru sibieni am pregătit o grămadă de concursuri împreună cu partenerii noștri. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 27 septembrie, la ora 17, iar pe parcursul celor patru zile de eveniment vom avea multe concursuri, majoritatea cu premii în bere. Iar concursurile sunt doar o parte dintre surprizele pe care le-am pregătit pentru acest Oktoberfest pe româneşte”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite