Paraziţii concertează diseară la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile sibiene îşi îmbie clienţii în această seară cu trei show-uri care mai de care mai tentante. Paraziţii vin în Kapital, Cristi Nitzu mixează în Club 30, iar Cotton se redeschide cu un „Coyote Gilrs Show”.

CITIŢI ŞI:

Concert în Imperium. Derbi la baschet între CSU Sibiu şi Asesoft

Ziua Recoltei, sărbătorită cu fast, la Mediaş

Microstagiune cu patru premiere, la Teatrul Naţional „Radu Stanca“ din Sibiu

Paraziţii „arde” în Kapital
Clubul sibian deschide stagiunea de toamnă de show-uri şi distracţie cu un recital special pentru studenţii care de azi revin în Sibiu pentru noul an universitar. După ce aseară fetele au avut parte de o seară specială, în Kapital sosesc puţin după miezul nopţii membrii cunoscutei trupe de hip – hop, Paraziţii. Aceştia promit cel puţin de 60 de minute de hituri în cadrul concertului intitulat „Arde”.

Show de adio
Clubul aflat în spatele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate de pe Mihai Viteazu găzduieşte în această noapte un party care vrea să fie unul de adio pentru staţia locală de radio One FM. „Adio One FM Station” îi are la pupitru de mixaj pe cunoscuţii DJ Cristi Nitzu şi Robert Georgescu. La show-ul dedicat închiderii One FM, fetele au intrarea liberă, iar cei doi DJ promit o noapte de neuitat în Sibiu.

Coyote Girls în Cotton
Clubul aflat pe strada Raţiu se redeschide în acest weekend după o perioadă îndelungată în care sibienii dornici de distracţie până dimineaţa i-au dus dorul. Şi pentru că este petrecerea de redeschidere, show-ul este şi el unul la fel de special. „Coyote Girls” începe diseară în Cotton Club, iar cei care îl ratează pot să ajungă la faţa locului mâine seară, când organizatorii spun că party-ul se ţine din nou.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite