Paradox: frigul dă mai mult de muncă pompierilor sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva Adevarul
Foto Arhiva Adevarul

Instalaţiile de încălzire improprii sau improvizate au făcut ca numărul incendiilor din judeţul Sibiu să crească alarmant în ultimele zile.

CITEŞTE ŞI:

Casă mistuită de flăcări

Trei sibience s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu

 În data de 15.12.2010, ora 23:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost anunţat de izbucnirea unui incendiu la un container destinat locuirii, situat la o distanţă de aproximativ 50 m de drum, în localitatea Netuş. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele Secţiei de Pompieri Agnita şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Iacobeni. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. A ars mobilierul aflat în interiorul containerului. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un mijloc de încălzire locală, nesupravegheat şi suprasolicitat.

Acoperiş în flăcări

În data de 16.01.2010, ora 01:57 echipajele Detaşamentului de Pompieri Sibiu şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Cisnădie au intervenit în localitatea Cisnădioara pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la acoperişul unei case din lemn. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un coş de fum deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

A ajuns şi la vecin

La ora 02:43 Detaşamentul de Pompieri Sibiu, Garda de Intervenţie Miercurea Sibiului, şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Poiana Sibiului au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui imobil din comuna Poiana. Incendiul s-a extins şi la mansarda imobilului învecinat. Au ars: acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, un garaj, două magazii şi mansarda imobilului învecinat pe o suprafaţă de aproximativ 150mp. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului este în curs de stabilire.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite