Palatul de Justiţie se mută din Centru în Guşteriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 30 de luni actualul sediu al Palatului de Justiţie, va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. Fosta fabrică Retezat de pe strada Johann sebastian Bach a fost aleasă ca locaţie temporară pentru mutarea Tribunalului, Judecătoriei şi celor două Parchete.

Sibienii vor merge în curând să îşi rezolve problemele în justiţie într-o nouă locaţie, temporară deocamdată. Tribunalul, Judecătoria şi Parchetele de pe lângă tribunal şi judecătorie, vor începe cel mai probabil toamna într-un sediu diferit faţă de cel în care funcţionează actualmente, de mai bine de 43 de ani.

Schimbarea se datorează faptului că timp de 30 de luni, actualul sediu de pe bulevardul Victoriei din Sibiu, va intra într-un amplu proces de reparaţii, cele mai importante de la inaugurarea acestuia avută loc în anul 1904.

Lucrările la actuala clădire în care funcţionează Tribunalul, vor începe în această toamnă. Acestea vor dura doi ani şi jumătate, iar valoarea lor este de aproximativ 16 milioane de lei fără TVA.

Află mai multe detalii legate de viitoarea locaţie, dar şi ce alte sedii de tribunale intră în reparaţii, luni în Adevărul de Sibiu
.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite