Traficul rutier pe şoseaua Deva – Sibiu a fost blocat de un autotren răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a blocat DN7
Accidentul a blocat DN7

Circulaţia maşinilor pe DN7, între Deva şi Orăştie a fost blocată în această dimineaţă, după ce şoferul unui autotren a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Două maracale au fost aduse la faţa locului pentru a repune TIR-ul pe roţi, timp în care şoferii au fost nevoiţi să aştepte în coloană, zeci de minute.

Accidentul feroviar soldat cu doi morţi s-a produs din vina şoferului

A provocat un accident din cauza alcoolului
Un devean în vârstă de 24 de ani a provocat azi-noapte un accident de circulaţie, după ce s-a urcat băut la volan. Întors de la un chef cu prietenii, tânărul a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie şi a izbit violent un camion care circula în faţa lui, pe DN7, la ieşirea din Deva. Şoferul va fi cercetat penal.

Autoutilitară proptită în gardul bisericii
Şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul direcţiei şi a derapat pe şoseaua umedă, izbind violent maşina de un stâlp de iluminat şi apoi de gardul împrejmuitor al unei biserici. Accidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 3.00, la Orăştie. Bărbatul aflat la volan, care a scăpat cu câteva răni uşoare în urma coliziunii,  va fi cercetat pentru distrugere.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite