Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu participă la Festivalul „George Enescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu participă, pentru a treia oară consecutiv, la Festivalul Internaţional „George Enescu”, după ediţiile din 2007 şi 2009.

CITIŢI ŞI:

Recital cu violoncelistul Adrian Brendel și pianistul Tim Horton la Filarmonica din Sibiu

Membrii Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu vor susţine un concert simfonic în cadrul celui mai important festival muzical din România, programat pentru joi, 15 septembrie, cu începere de la ora 19, la sala Thalia, anunţă reprezentanţii Filarmonicii de Stat Sibiu.

Programul concertului cuprinde compoziţiile Tarantella din Suita „Prin Munţii Apuseni” op.20 de Marţian Negrea, Concertul pentru vioară şi orchestră în la minor op.53 de Antonin Dvořák şi Simfonia VI în Do major D 589 de Franz Schubert.
Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi, iar solistă va fi Irina Mureşanu (vioară).

Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare online, prin intermediul site-ului eventim.ro şi în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo şi librăria Humanitas sau în seara concertului, la intrarea în sală.
Preţul unui bilet este de 20 lei. Se acordă reducere de 50 la sută pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite