Sibiu: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Oraşul pe scurt
Sibiu: Oraşul pe scurt

Acestea sunt principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară.

“Zilele Cetăţii” la Cisnădie
Azi şi mâine, oraşul Cisnădie găzduieşte “Zilele Cetăţii” la Biserica-Cetate. În această seară localnicii şi vizitatorii sunt invitaţi să petreacă la “Noaptea Cetăţii” cu concerte de fanfară şi orgă, iar mâine va fi o zi plină de muzică, dans şi spectacole de pantomimă.

“Sadule, Grădină mândră”
În cadrul festivalului sădenilor, pe platoul din zona Tocile, azi de la ora 18 va concerta ansamblul “Timişul” din Banat iar de la ora 21 muzică dance şi discotecă în aer liber. Mâine de la ora 16 vor urca pe scenă numeroase ansambluri de cântec şi joc iar spre seară festivalul se va încheia cu focuri de artificii.

“Dinamobilul” expus la Sala Transilvania
Caravana Citroën AutoPortret va sta şi azi şi mâine la Sibiu în cortul gonflabil de la Sala Transilvania. Alături de maşinile de serie este prezent şi “Dinamobilul”, aşa cum este numit Citroën-ul C2 R2 de raliuri al echipajului Alex Filip/Bogdan Iancu.

Premieră de toamnă
Actorii sibieni repetă de două săptămâni la o nouă piesă, “Breaking the waves” de Lars von Trier, în regia lui Radu Alexandru Nica. Noua producţie a Teatrului “Radu Stanca”  va avea premiera la sfârşitul lunii septembrie.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite