SIBIU: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SIBIU: Oraşul pe scurt
SIBIU: Oraşul pe scurt

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară - Sibiu

Zilele Cetăţii la Cisnădie
În perioada 1-2 august 2009 la Cisnădie va avea loc evenimentul "Zilele Cetăţii". Evenimentul se va desfăşura în Biserica-cetate din Cisnădie pe parcursul a doua zile. Sâmbătă va avea loc "Noaptea Cetăţii", iar duminică va avea loc "Burgfest" şi face parte din programul cultural "Reflecţii", aflat sub patronajul Ambasadei Austriei.

Itsy Bitsy va emite la Sibiu
Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să scoată la licitaţie pe data de 8 septembrie, mai multe frecvenţe ce vor fi atribuite postului de radio pentru copii, Itsy Bitsy. Printre oraşele în care postul respectiv va primi o frecvenţă, se numără şi Sibiul. Aici postul respectiv va emite pe frecvenţa de 97,5 Mhz.

Accident cu maşina poliţiei
Ajutorul şefului de post din localitatea Valea Viilor a intrat cu maşina din dotarea poliţiei locale, într-o casă din comuna din nordul judeţului. Hărăbor Mihai se afla în misiune, având semnalele luminoase şi de semnalizare acustică aprinse. Din cauza vitezei prea mari, maşina a intrat pe contrasens, unde a tamponat un alt autovechicul parcat regulamentar, iar de acolo s-a răsturnat ajungând în zidul unei case.

Finalişti aleşi la Aristoteles
Cei 16 participanţi la atelierul Aristoteles care începe luna viitoare au fost aleşi iar echipele s-au stabilit. Au fost primite peste 100 de aplicaţii din ţări precum Bulgaria, Polonia, Serbia, Bosnia, Croaţia, Cehia, Slovacia, Moldova şi România. Au fost aleşi participanţi din România şi restul din Polonia, Moldova, Serbia şi Ungaria. Atelierul se desfăşoară  între 23 august şi 23 septembrie la Sibiel.

Cod galben de caniculă
Meteorologii au emis azi o atenţionare de cod galben de canicula care vizează 33 de prefecturi printre care şi Sibiul. Începand de joi de la ora 14.00 şi până sâmbătă la ora 18.00 vremea va fi caniculara, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite