Sibiu: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu

Protecţie pentru brânza de burduf
Producătorii de brânză de burduf din zona Sibiului şi Branului vor începe anul acesta întocmirea documentaţiei pentru obţinerea protecţiei europene de denumire geografică. După acest proces, doar cei înregistraţi în lista de producători mai pot realiza produsul respectiv după obţinerea siglei de calitate.

Hale noi în piaţă
La doi ani de la demararea lucrărilor de construcţie, cele două noi hale din Piaţa Agroalimentară sunt aproape finalizate. Acestea vor oferi producătorilor aproape 200 de locuri destinate desfacerii de produse agricole.

Generator electric furat
Un generator electric a fost furat ieri din curtea unui imobil din Sibiu. Din primele verificări s-a constatat faptul că poarta de acces era întredeschisă, însă nu prezintă urme de forţare. Prejudiciul cauzat este de aprox. 1000 lei.

Concert aniversar la Sala Thalia
60 de ani de la înfiinţarea Filarmonicii şi închiderea stagiunii 2008-2009 vor fi marcate joi şi vineri, de la ora 19.00, prin două concerte de excepţie. În cadrul evenimentelor vor fi premiate diverse personalităţi sibiene.

“Faust”, la Festivalul de la Edinburgh
Producţia lui Silviu Purcărete va fi prezentată la Festivalul Internaţional de la Edindurgh, care se va desfăşura în perioada 14 august-6 septembrie. Festivalul a ajuns la cea de-a 63-a ediţie si propune ca temă iluminismul. Faust a fost jucat şi la FITS, anul acesta.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite