Sibiu: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Oraşul pe scurt
Sibiu: Oraşul pe scurt

Miercuri jandarmii sibieni vor face ore de dirigenţie cu elevii lăzărişti şi de la Liceul de Artă, tot miercuri vor începe Galele Studenţeşti iar la sfârşitul săptămânii va avea loc a cincea etapă din Campionatul de Slalom Paralel.

ANTIDROG - Jandarmii consiliază liceenii
În urma încheierii unui parteneriat între Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sibiu şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu, în cadrul orelor de dirigenţie jandarmii vor consilia elevii instituţiilor de învăţământ preuniversitar despre efectele consumului de tutun, alcool şi droguri în rândul tinerilor. Prima întâlnire se va desfăşura în data de 14 octombrie la Colegiul Naţional Gh. Lazăr Sibiu şi Liceul de Artă cu elevii claselor a IX-a şi a X-a.

EVENIMENT - Galele studenţilor sibieni
„Zâmbeşte studenţeşte“ este îndemnul pe care Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu îl lansează tututor celor care învaţă în facultăţile sibiene. Evenimentul se desfăşoară în 14-15 octombrie iar deschiderea oficială va avea loc mâine, ora 18, în parcarea Sălii Transilvania. Va fi urmată de un moment de dans modern, demonstraţii de karate şi Tae Bo, teatru şi jazz. Cea de-a doua zi debutează cu un campionat sportiv şi va continua cu spectacole susţinute de studenţi.

MOTORSPORT - O nouă etapă de Slalom Paralel
A cincea etapa din cadrul Campionatului de Slalom Paralel va fi organizată de CS Performance din Sibiu, pe 17 octombrie, la circuitul de Autocross din cartierul Ştrand. Aceasta va fi etapa care va clarifica lucrurile în clasamentele generale. Organizatorii au anunţat că va fi o etapă la care vor lua startul şi câţiva piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri, alt amanunt legat de aceasta etapă fiind transmiterea rezultatelor în timp real pe site-ul oficial al competiţiei, www.slalomparalel.ro.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite