Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt
Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

S-a închis Kenvelo
Cunoscutul brand de îmbrăcăminte a decis să renunţe la locaţia de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, acolo unde avea închiriate două încăperi de peste 100 de metri pătraţi. Punctul de lucru a fost deja închis de câteva zile. În aceste condiţii Kenvelo rămâne cu un singur magazin de haine deschis, cel din Promenada Mall.

Trafic blocat pe Valea Oltului
Traficul pe DN7, la limita dintre judeţele Sibiu şi Vâlcea a fost blocat azi dimineaţă pe un sens,  mai bine de o oră, din cauza unui accident în care a fost implicat un BMW şi sun autocar Atlassib. Doar şeferul BMW-ului a fost rănit, autocarul venind gol de la Vâlcea.

Mort pe marginea drumului
Un bărbat a fost descoperit azi dimineaţă mort pe marginea drumului, ăn apropiere de comuna Iacobeni. Lângă acesta era un moped şi se presupune că este vorba de un autoaccident, pentru că nu există urme de violenţă. Poliţie investighează cazul.

Şase oferte pentru Jina – Şugag
Numai puţin de şase firme s-au înscris la licitaţia pentru desemnarea constructorului care va moderniza şi reabilita cei 10 kilometrii de drum dintre Jina şi Şugag. Câştigătorul licitaţiei de execuţie va fi stabilit în zilele ce urmează, valoarea totală a proiectului fiind de peste 22.000.000 de lei.

Bani mai puţini pentru sport

Primăria Sibiu a anunţat că prin agenda cultural-sportivă vor fi alocaţi bani mai puţini decât anul trecut pentru proiectele care solicită finanţare sportivă. Şi echipa de baschet CSU Sibiu va suferi din această cauză. „E puţin probabil să dăm bani mai mulţi la baschet pentru că nu avem de unde” spune primarul Klaus Johannis.

Film de prezentare pentru Avrig
Primăria Avrig a făcut public pe site-ul instituţiei un clip video de promovare al oraşului Avrig. Clipul are 3,08 minute şi prezintă obiectivele turistice şi culturale ale localităţii. Acesta este un alt pas pe care administraţia locală îl face pentru a atrage atât investitori cât şi turişti în oraşul de pe valea Avrigului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite