Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară - Sibiu.

Teatrul Radu Stanca în Polonia
Teatrul Naţional “Radu Stanca” a fost invitat să participle în cadrul Festivalului International de Teatru "Shakespeare" din Gdansk, alături de Teatrul Maghiar din Cluj. La cea de a XIII-a ediţie, actorii sibieni vor prezenta piesa „Hamlet”, în regia lui Radu Nica. La festival participă trupe din opt ţări. Festivalul a început în 1 august şi ţine 10 zile.

Apă nepotabilă în fântâni la Mediaş
Primăria Mediaş a comandat analiza apei din cele 32 de fântâni din municipiu. Rezultatele au scos la iveală faptul că în 31 din aceste fântâni apa nu este bună pentru consum. Singurul loc în care apa este potabilă, este pe strada Titus Andronic. Munipalitatea a făcut apel public către populaţie, legat de acest aspect.

Festivalul Florile Oltului la Avrig
La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc la Avrig festivalul "Florile Oltului". Festivaul se va desfășura în Piața "Gheorghe Lazăr" din oraş începând de vineri, 7 august, când este programată discoteca în aer liber. Sâmbătă începând cu ora 19 vor concerta Andreea Bălan, Cassa Locco şi alte trupe dance iar duminică va fi ziua muzicii populare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite