Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt
Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară - Sibiu.

Au început cazările la ULBS
Reprezentanţii Universităţii “Lucian Blaga” au întocmit liste cu studenţii care vor beneficia de cazare în următorul an universitar. Aproximativ 500 de studenţi de la Jurnalistică, Medicină, Ştiinţe şi Litere au fost deja repartizaţi, urmând să fie afişate şi listele de la celelalte facultăţi.

Expediţie germană pe vârful Moldoveanu
Mai mulţi sportivii din oraşul german Erfrut au escaladat ieri vârful Moldoveanu în cadrul unei expediţii care o fac la nivel mondiale, scopul acesteia fiind conştientizarea oamenilor legat de SIDA.  Din România expediţia se merge în Bulgaria unde va fi escaladat vârful Musala din munţii Rila.

CEC-ul nu mai încasează taxe
Taxele pentru cazier şi paşaport nu se mai plătesc la CEC de la 1 august. Acestea pot fi achitate doar la ghişeul deschis de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sibiu în cadrul Prefecturii, lângă serviciul Paşapoarte. (S.D.)

Singurul restaurant cu specific elveţian se închide

După mai bine de doi ani de activitate, restaurantul Max îşi va închide porţile la jumătatea acestei luni. Decizia este pusă de reprezentanţii localului pe seama contextului economic,care promit însă redeschiderea restaurantului, cu un alt specific.

Sistem video de monitorizare a traficului
Municipalitatea medieşeană va instala în următoarea perioadă un sistem inteligent de monitorizare a traficului pe Podul CFR din Mediaş.În total se vor monta şase camere de supraveghere şi monitorizare a traficului. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 11.2000 de euro, iar termenul de execuţie este de 45 de zile.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite