Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt
Sibiu: Oraşul şi judeţul pe scurt

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară - Sibiu.

Muntean revine la Transgaz
Medieşeanul Florin Muntean în vârstă de 53 de ani, este de ieri noul director general al SN Trangaz SA Mediaş. Acesta l-a înlocuit în funcţie pe Ioan Rusu, schimbat de ministrul Economiei, Adrian Videanu. Cei doi fac practic o rocadă, după ce în 2007, Rusu l-a înlocuit pe Muntean, pe aceeiaşi funcţie la una din cele mai mari regii din judeţul Sibiu. Ioan Rusu nu a comentat decizia de schimbare a sa din funcţie.

India, premiată la Sibiu
Principala categorie de la cea de a 13-a ediţie a salonului de artă fotografică internaţională, a fost adjudecată de către un participant din India. Partha Pal a primit şi un cec de 1000 de euro pentru  imaginea intitulată “Monnsoon în Kolkata” (foto). Juriul a avut de ales din peste 1600 de imagini fotografice din 20 de ţări. Lucrările selecţionate de juriu vor fi vernisate în data de 1 noiembrie, în Sala de expoziţii a Primăriei Sibiu. 

Zi barocă la Avrig
La sfârşitul acestei săptămâni Gradina de Vară „S. von Brukenthal“ din Avrig va găzdui un eveniment cultural sub semnul barocului. Astfel, ziua de 10 octombrie va debuta cu vernisajul expoziţiei de fotografie „Sub semnul barocului“ şi, în paralel, expoziţii de floristică, sculptură, pictură pe sticlă, sticlărie de artă în parc, va continua cu o masă rotundă, echitaţie, concerte de chitară şi mandolină, spectacole de foc şi se va încheia cu bal la palat unde ţinuta ete obligatorie.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite