Sibiu: Oraşul şi judeţul – pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

ASEARĂ
Ucis de un cal la Dumbrăveni

Un accident tragic a avut loc aseară pe Drumul Naţional 14, ce leagă Mediaşul de Tg. Mureş, la ieşirea din oraşul Dumbrăveni. Pintea Mihai Mircea, în vârstă de 44 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan,  a lovit frontal un cal, nesupravegheat, ce traversa drumul. Bilanţul accidentului a fost unul tragic. Atât conducătorul auto cât şi animalul au decedat, şoferul fiind strivit de plafonul propriei maşini, el putând fi scos numai după descarcerarea maşinii.

DRUMURI
Licitaţie atribuită pentru Jina – Şugag

Consiliul Judeţean Sibiu a stabilit firma care va executa lucrările de reabilitare şi modernizare pentru cei 5,7 kilometrii de drum, între Jina şi Şugag. Licitaţia a fost adjudecată de Roemi Group SRL din Alba Iulia, iar lucrările la drumul care leagă Mărginimea Sibiului de Valea Sebeşului, vor fi finalizate în 2011, valoarea acestora find de aproximativ 8,7 milioane de lei. Lucrările vor fi demarate cel mai probabil până la finele acestui an.

IERI
Aur confiscat la Mediaş

Inspectorii de la Oficiul Pentru Protecţia Consumatorului Sibiu, au descins joi la sediile mai multor firme care comercializează bijuterii. În urma controalelor aceştia au confiscat bijuterii de aur în valoare de peste 6000 de lei, pentru că pe acestea lipseau marcajele de certificare. De asemenea s-a mai constat că unele cântare nu erau omologate şi nu mai fuseseră duse la verificarea metrologică. S-au confiscat în total peste 100 de grame de aer, iar firmele găsite în neregulă vor primi şi amenzile aferente.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite