Opt saloane de înfrumuseţare din Sibiu, închise temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vopsea  sau mască de păr expirate, lipsa spaţiilor de sterilizare şi igienizare a ustensilelor folosite, dar şi mizeria din mai multe saloane de înfrumuseţare din Sibiu au fost motivele pentru care, din 17 saloane controlate,aproape jumătate au primit suspendarea temporară din partea comisarilor OPC Sibiu.

Totată săptămâna comisarii OPC Sibiu, au controlat saloanele speciale de înfrumuseţare, şi frizeriile din Sibiu. „ S-au constatat abateri de la legislaţia în vigoare la 16 dintre cele 17 saloane verificate. Deficienţele au fost multiple: lipsa afişării certificatului de înregistrare la Registrul Comerţului, nerespectarea orarului de funcţionare, lipsa informării cu privire la calitatea serviciilor şi la timpul necesar efectuării unor proceduri. De asemenea, au fost depistate şi deficienţe legate de igienă, cam la 40% dintre saloanele verificate. Am găsit foarfeci, piepteni, perii şi alte ustensile murdare, dar şi prosoape murdare, pline de pete”, a declarat Ioan Băra, directorul OPC Sibiu.

Acesta a mai afirmat că vopsele şi măştile pentru păr expirate, chiar şi de acum 3 ani au fost oprite de la comercializare.

Patronii a zece saloane au primit amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.

De asemenea, au fost închise, până la remedierea deficienţelor, adică pe o perioadă de minim două săptămâni, 8 dintre saloanele verificate. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite