ÎNGRIJORĂTOR - Opt accidente într-o oră în intersecţia Dima cu Calea Cisnădiei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbarea de prioritate nemulţumeşte pe toată lumea, iar tamponările au devenit o obişnuinţă. Opt evenimente rutiere a contorizat Poliţia Rutieră într-o oră de filaj în intersecţie.

VEZI AICI GALERIE FOTO DIN INTERSECŢIA BUCLUCAŞĂ!

CITIŢI ŞI:

De luni se schimbă prioritatea în două intersecţii importante din Sibiu

Modificări în sensurile de circulaţie din municipiul Sibiu

Se refac marcajele rutiere, iar E.ON sparge mai multe străzi

Modificările de acces auto în intersecţia dintre străzile Dima şi Calea Cisnădiei pare să fie una din cele mai nefaste din ultima vreme pentru şoferii sibieni.

image

Obişnuiţi cu faptul că pe Dima este prioritate de ani de zile, datorită devierii traficului greu pe acolo până la deschiderea centurii ocolitoare, şoferii apasă pedala acceleraţiei de fiecare dată, asta şi pentru că porţiunea de linie dreaptă cu sens unic ce are aproape doi kilometri.

image

Poliţiştii au testat noile schimbări din intersecţie, iar bilanţul într-o oră a fost mai mult decât sugestiv. Numai puţin de opt tamponări au avut loc în cele 60 de minute. Poliţia Rutieră a semnalat la primărie numărul mai mare de tamponări în intersecţia străzii Gheorghe Dima cu Calea Cisnădiei.

image

„Atragem încă o dată atenţia şoferilor că începând din data de 21 martie, prioritate au vehiculele care se deplasează pe Calea Cisnădiei. Municipalitatea roagă cu această ocazie participanţii la trafic să respecte semnele de circulaţie amplasate în această zonă pentru a evita eventuale neplăceri” spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei.

Ce spun sibienii despre schimbări

image

„E periculos tare. Măcar să pună denivelări artificiale, pentru că altfel se pot întâmpla tragedii” – Ciprian Popa, medic

„Noi ne-am adaptat repede.... E ca la nebuni dacă stai saă te uiţi ce se întâmplă în intersecţie” – Loghinaş Mihai, taximetrist

„O idee absurdă pusă prost în aplicare. Dima e mult mai circulată decât Calea Cisnădiei” – Neculai Florea, pensionar

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite