Olăroiu a plecat îngrozit de ce a văzut la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali şi Stoica au încercat să ascundă prin declaraţii optimiste dezamăgirea cruntă a  antrenorului care a fost şocat de ce a găsit în Ghencea. Zero ocazii, zero şuturi pe poartă. Acesta este bilanţul dezastruos al Stelei în meciul cu Gaz Metan. Descumpănit, probabil că Olăroiu nu va sta pe bancă nici mâine, la Braşov.

CITEŞTE ŞI:

Pustai: „Lupta pentru Europa League continuă pentru noi”

În 2007, atunci când a părăsit Steaua pentru Al-Hilal, Cosmin Olăroiu a terminat campionatul pe doi, o clasare considerată dezamăgitoare, având în vedere că, în 2006, roş-albaştrii câştigaseră titlul şi ajunseseră în semifinalele Cupei UEFA. Acum, la patru ani de la momentul plecării lui Oli, până şi obţinerea locului secund e un vis interzis pentru roş-albaştri, iar tehnicianul de 41 de ani a fost şocat de ceea ce a găsit în Ghencea.

Steaua n-are nicio treabă cu titlul, nici măcar cu podiumul şi tremură serios pentru a prinde un loc de Liga Europa. „Numai jucătorii mă pot convinge să rămân la echipă şi din vară", a spus Olăroiu după ce a acceptat să preia Steaua pentru finalul de sezon. Ce a văzut duminică, la Mediaş, nu numai că nu l-a convins că merită să renunţe la ofertele din zona Golfului Persic, ci l-a îngrozit!

Potenţial scăzut, relaţii de joc lipsă

Antrenorul a fost dezamăgit de potenţialul scăzut al fotbaliştilor şi de lipsa oricărui automatism în relaţiile de joc. Oli a concluzionat că problemele Stelei au rădăcini atât de adânci încât tot ce poate face în meciurile rămase este să lucreze la moralul elevilor săi.

A dat doar două telefoane din tribună

Tehnicianul a urmărit partida cu Gaz Metan din tribună, însă, simţind că n-are ce schimbări radicale să facă, a intervenit foarte rar. Mai precis, doar de două ori. L-a sunat pe Mihai Stoica şi i-a cerut ca fotbaliştii să joace cu mingi pe jos, iar Emeghara să avanseze mai mult în atac. La pauză, Olăroiu s-a dus la vestiar şi i-a încurajat pe Tănase şi compania, însă, în repriza secundă, Steaua a avut o prestaţie la fel de anostă. La final, Oli a încercat să-şi ascundă supărarea:

„E mai greu din tribună. Am avut o atitudine bună, dar mai e mult de muncă. Nu stau pe bancă nici la Braşov, fiindcă e prea frig". Având în vedere că Olăroiu şi-a propus să ridice moralul echipei înaintea confruntării decisive cu Braşov din Cupă, Gigi Becali şi Mihai Stoica au evitat să critice jocul slab de la Mediaş. „Am controlat partida. La Braşov, dacă dăm un gol, ei se desfac şi le mai dăm", a spus latifundiarul. „A renăscut spiritul Stelei. N-am avut ocazii, dar am avut atitudine", a completat Meme.

Oli a stat cu echipa în cantonament

Roş-albaştrii au dormit la Mediaş după meci. Ieri-dimineaţă, Olăroiu a condus un antrenament uşor, de refacere, la care a participat şi Mihai Stoica. Apoi, steliştii au pornit spre Braşov, unde vor rămâne până după întâlnirea de mâine cu „stegarii". Oli a stat şi el în cantonament, alături de echipă. 

" Dintre jucători, Olăroiu a fost cel mai nemulţumit de Onofraş. Zicea că nu face ceea ce i-a cerut. "
Gigi Becali
patron Steaua

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite