Oferta turistică a judeţului Sibiu va fi promovată la Târgul de Turism Holiday Market

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La început de primăvară turiştii români îşi fac planuri pentru petrecerea concediului, iar târgurile de turism reprezintă o ocazie bună de prezentare a ofertelor. Anul acesta, Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu (AJTS) participă la cea de-a doua ediţie a Târgului de Turism Holiday Market organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

CITEŞTE ŞI:

Luxemburgul cucerit de frumuseţile bisericilor fortificate ale Transilvaniei

Ofertele speciale salvează turismul din Mărginimea Sibiului

Această ediţie se prefigurează a fi una de succes având în vedere faptul că prima ediţie din 2010 s-a bucurat de prezenţa a aproximativ 18.000 de vizitatori. In cadrul târgului vor participa agenţii de turism, hotelieri, companii de aeriene, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe ale mai multor ţări în România, autorităţi naţionale şi locale. Pentru profesioniştii din domeniu se vor organiza prezentări de destinaţii şi seminarii de specialitate.

“Oferta turistică a judeţului Sibiu va fi prezentată în cadrul standului Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT). Reprezentanţii  AJTS vor distribui diverse materiale de promovare a întregului judeţ printre care pliante cu unităţile de cazare, agenda evenimentelor şi harta bisericilor fortificate. Ca noutate, anul acesta AJTS propune turiştilor români şi agenţiilor de turism o serie de circuite de descoperire a atracţiilor judeţului”, spune Adela Albu de la AJT Sibiu. Târgul se va desfăşura în perioada 17-20 martie 2011, la Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Operatorii din judeţul Sibiu interesaţi să îşi promoveze ofertele în cadrul târgului au posibilitatea de a-şi aduce materialele de promovare la sediul AJTS (B-dul Victoriei, nr. 1-3, Sibiu) până la data de 15 martie, sau direct la standul Sibiului din cadrul târgului, în holul C1 (parter).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite