Ofertă de mărţişor, „ sculptat în gheaţă“ la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, continuă sezonul ofertelor speciale. Cei ce doresc să aibă parte de o experienţă inedită, cu adevărat memorabilă, sunt aşteptaţi în mirifica „lume de gheaţă” din inima Masivului Făgăraş, pentru a beneficia de un mărţişor unic.

Până la data de 8 martie, turiştii dornici de aventură şi pasionaţi de munte, pot veni cu perechea la Hotelul de Gheaţă, unde vor plăti pentru o noapte de cazare doar 100/lei. La fel ca şi în cazul ultimelor oferte speciale lansate, cei ce vor achiziţiona pachetul lunii martie, vor avea parte de preţuri promoţionale şi  pentru meniul servit la restaurantul din interiorul Hotelului de Gheaţă, dar şi de alte surprize, menite să transforme sejurul la Bâlea Lac într-unul de vis.


Meniul MĂRŢIŞOR este compus din tartar de somon cu sos de muştar, muşchiuleţ de vită cu ciuperci pădureţe, varză de Bruxelles şi chifteluţe de cartofi şi prăjitură Greta Garbo, toate acestea la un preţ de 100 lei/persoană.


De asemenea, doamnele şi domnişoarele vor avea parte de o atenţie deosebită din partea angajaţilor ce deservesc ineditul obiectiv de la Bâlea Lac.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite