O tânără din Sibiu a căzut de la etajul 4, după o ceartă cu fostul sau iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata, în vârstă de 19 ani, a ajuns la spital, cu fractură de coloană lombară şi o fractură de gleznă,pentru care va necesita interventii chirurgicale.

CITIŢI ŞI

Tentativă de sinucidere eşuată pe unul din cele mai circulate bulevarde din Sibiu

Un sibian, complet dezbrăcat, a vrut să se arunce de pe un bloc, la Sibiu

O tânără în vârstă de 19 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Siretului, după o ceartă pe care a avut-o cu fostul sau iubit.Din primele informaţii, se pare că fata a intrat în apartamentul acestuia cu o cheie de rezervă, iar bărbatul nu a mai lasat-o să plece, în momentul în care a găsit-o în locuinţă. S-au certat si, in încercarea de a scăpa, tânăra a vrut să treacă de pe un balcon pe altul, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj Smurd, care a transportat-o pe fată de urgenţă la spital.

„ Tânăra era conştientă în momentul în care a ajuns echipajul Smurd. Aceasta a fost preluată şi transportată de urgenţă la spital“, ne-a spus Alin Dumitraş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

În urma căzăturii, fata s-a ales cu răni grave. „ Tânăra prezintă o fractură de coloană lombară şi va necesita o intervenţie chirurgicală, precum şi o fractură de gleznă“, ne-a spus dr. Constantin Roşca, medic sef UPU Sibiu.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de la poliţie, care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image



 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite