O medieșeancă a fost bătută de concubin cu o coadă de topor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia are 36 de ani, și le-a povestit medicilor că a fost lovită cu coada de topor după ce concubinul ei a băut mai multe pahare cu o cunoștință. Tot la spital a ajuns și un sibian de 30 de ani, care a fost bătut de o cunoștință în cartierul Țiglari.

Medieșeanca a fost transferată la Sibiu de la Spitalul Municipal din Mediaș. Aceasta le-a povestit medicilor că bărbatul cu care trăiește în concubinaj nu a mai fost violent cu ea până acum, însă și-a pierdut cumpătul după ce a băut cu o cunoștință și a bătut-o cu o coadă de topor. 

”Femeia prezenta fracturi la nivelul membrelor superioare si o fractura de arc costal, acesta a primit ingrijiri medicale si a ramas internata in cadrul Sectiei Clinice Ortopedie-Traumatologie”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

Tot la Urgență a ajuns și un sibian de 30 de ani, după ce a fost bătut de o cunoștință, în cartierul Țiglari. Acesta s-a ales în urma scandalului cu un traumatism la cap și o contuzie toracică, și a rămas internat la Neurochirurgie.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite