O femeie rănită în accidentul de ieri de la Veştem a fost operată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a avut ruptură de splină, iar medicii spun că acum este în afara oricărui pericol. Celelalte patru femei care au rămas internate au diferite fracturi, însă pentru niciuna nu a fost necesară intervenţia chirurgicală.

Citiţi şi:

Accident cu un autocar plin cu pasageri pe A1 la Veștem. O persoană a murit

Femeia care a ajuns la spital cu ruptură de splină are 43 de ani. Ea a fost operată de urgenţă, este în afara pericolului şi este supravegheată şi de medicii ortopezi, pentru că are şi o fractură de bazin.

Alte trei femei au rămas internate la Ortopedie. Una dintre ele, în vârstă de 36 de ani, are fractură de antebraţ şi are nevoie de operaţie, dar a cerut să fie transferată la spitalul din Slatina şi să se opereze acolo, fiind mai aproape de casă.

Tot la Ortopedie sunt internate două tinere de 22 şi 23 de ani, una cu o contuzie lombară şi o tasare de vertebră iar cealaltă cu o fractură de bazin. Pentru niciuna dintre ele nu este necesară deocamdată intervenţia chirurgicală.

Ultima pacientă are fractură dublă de mandibulă, pentru care a fost necesară imobilizare.

„Toate pacientele sunt stabile, fără probleme deosebite”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite