O femeie a fost prinsă când încerca să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost prinsă în flagrant de ofiţerii anticorupţie atunci când a incercat să-i ofere unui poliţist de la Investigaţii Criminale 200 de euro, pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar.

Citiţi şi:

Prim-procurorul Apostu şi ofiţerul SRI Tiberiu Popescu,eliberaţi de judecătorii constănţeni

Trei inculpaţi din dosarul Apostu au recunoscut că au dat mită

Femeia are 21 de ani şi este din Bucureşti. Ea s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită, iar procurorul de caz a dispus în cazul ei măsura interdicţiei de a părăsi localitatea.

„În fapt, la data de 12.05.2011, la nivelul Serviciului Judeţean Anticorupţie Sibiu a fost înregistrat denunţul unui ofiţer din cadrul Poliţiei Mun. Sibiu, din care rezulta faptul că în cadrul audierii reclamantei I.L. din Bucureşti, într-o plângere penală pe care a formulat-o împotriva numitului H.S., (sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii), aceasta i-a oferit suma de 200 Euro pentru soluţionarea favorabilă a dosarului. Urmare a denunţului a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant a numitei I.L., imediat după ce aceasta i-a oferit ofiţerului suma de bani, în scopul arătat mai sus”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Judeţene Anticorupţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite