O dată pe lună soţul o bagă în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătută cu bestialitate, tocmai de cel care a jurat în faţa lui Dumnezeu că o va proteja câte zile va avea.


Cu pumnul. Aşa înţelege un sibian să îşi arate dragostea faţă de cea alături de care a îmbătrânit. Femeia spune că nu a simţit niciodată dragostea.

Gelos din calea afară şi violent din fire bărbatul sare de fiecare dată la bătaie cu femeia. În urmă cu o lună a ajuns la spitalul judeţean cu traumatisme craniene şi toracice. Marţi dimineaţa a luat-o de la capăt.

Sibiancă băgată în spital de propriul cumnat


 După o noapte agitată şi presărată de discuţii şi certuri femeia a fost din nozu lovită. Soţul ei a dat fără milă în ea. Lăsată într-o baltă de sânge şi abandonată în suferinţă, femeia de 58 de ani a fost auzită de vecini. Ei au chemat ambulanţa iar apoi a fost transportată la spital.

„Pacienta a suferit un traumatism toracic cu fractură-tasare de vertebre, fractură costală, precum şi multiple răni la nivelul toracelui şi braţelor“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Femeia se află momentan internată pe secţia de Ortopedie –Traumatologie şi va rămâne mult timp internată. Partea proastă e că nu va merge la poliţie pentru a-l denunţa pe agresor şi se va întoarce din nou acasă, la soţ.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite