O casă a explodat în Lazaret (GALERIE FOTO, VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din primele verificări, se pare că explozia s-a produs pe fondul acumulărilor de gaz, în momentul în care una dintre locatare a încercat să-şi aprindă o ţigară. O persoană a ajuns la spital cu arsuri pe faţă, mâini şi picioare.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA LOCUL EXPLOZIEI

Citiţi şi:

Copil strivit de un dulap,la Buia

Bărbat prins sub un utilaj în Zona Industrială Vest

Locatarii de pe strada Anatole France au trăit momente de coşmar în această noapte, după ce imobilul aflat chiar la intrarea pe stradă, dinspre Calea Guşteriţei, a explodat. „Am auzit o mare bubuitură, chiar am crezut că a intrat cineva cu maşina mare într-o casă, şi când am deschis jaluzeaua şi am văzut ce s-a întâmplat am fost şocată, am sunat repede la 112”, a povestit Ileana Duţu, o locatară de pe stradă, care arată cu degetul spre reprezentanţii companiei de gaz. „Avem probleme cu conducta de gaz, e fisurată, cei de la la gaz vin periodic şi o lipesc”.


Zona a fost încercuită rapid de echipaje de pompieri, poliţişti şi reprezentanţi ai firmei de gaz. Oamenii legii spun că explozia ar fi izbucnit în momentul în care una dintre locatare ar fi încercat să-şi aprindă o ţigară. „Cu ocazia primelor cercetări la faţa locului s-a stabilit că în urma unei acumulări de gaze a explodat un imobil, o victimă fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Împreună cu specialiştii de la E.ON Gaz şi cei de la ISU vom efectua verificări pentru a stabili cauza concretă a exploziei. Din primele verificări se pare că victima transportată la spital şi-a aprins o ţigară cu o brichetă”, a spus comisarul şef Gabriel Dăbău, şeful Biroului Investigaţii Criminale.

image



În momentul în care s-a produs explozia, în imobilul respectiv se afla doar o femeie de 43 de ani, chiriaşă, proprietara locuind în aceeaşi curte, dar într-o altă clădire. „Am dormit şi am auzit o bubuitură mare şi am crezut când m-a zguduit că e cutremur. Am ieşit afară şi am văzut toate dărâmate”, a povestit Maria Oros, proprietara imobilulului. Aceasta spune că nu ştie cum se va descurca mai departe cu reparaţiile, pentru că nu are asigurare.

image



Chiriaşa ei a fost preluată de cei de la SMURD şi dusă de urgenţă la spital, unde a rămas internată.  „În serviciul de urgenţă a fost adusă de către SMURD o persoană de sex feminin care a suferit arsuri de gradele II şi III ale membrelor superioare, gambei şi feţei, în urma unei explozii. Există şi suspiciunea unei arsuri de căi respiratorii”, a spus Cotizo Draia, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite