300 de şoferi amendaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de şoferi au fost amendaţi ieri în doar 5 ore, de poliţiştii rutieri, pentru că au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Alţi doi au rămas fără permis, pentru că au depăşit limitele de viteză cu mai mult de 50 de kilometri la oră.

Citiţi şi:

Sute de şoferi au suflat azi-noapte în etilotest

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Poliţiştii rutieri din Sibiu şi din alte patru judeţe din ţară au desfăşurat ieri o amplă acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, acţiune coordonată de către Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

15 radare au fost amplasate între orele 15:00 şi 20:00 pe sectoarele de drum naţional care tranzitează judeţul, precum şi în oraşe şi în zona rurală.

Potrivit comisarului şef Alin Pahonţu, şeful Serviciului Rutier Sibiu, 322 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii de la circulaţie pentru că au călcat prea tare pedala de acceleraţie, iar 2 au rămas fără permis, pentru că au depăşit limitele de viteză cu mai mult de 50 de kilometri la oră. Poliţiştii au mai oprit în trafic un şofer care se urcase la volan, deşi avea permisul suspendat, şi unul care conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite