OBI dă 8.000 de ciocane gratis la deschiderea magazinului din Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OBI a deschis oficial un nou magazin în Sibiu, al 6-lea de pe piaţa din România după Oradea, Bucureşti, Arad, Piteşti şi Ploieşti. Deschiderea pentru public va avea loc joi dimineaţă la ora 8.30.

CITIŢI ŞI:

MiniMax Discount a deschis un magazin la Agnita

Retailerul OBI deschide magazinul de la Sibiu (FOTO)

Mall-uri şi centre comerciale din Sibiu

OBI este de-acum prezent şi în viaţa sibienilor. Investiţia de la Sibiu este cifrată la aproximativ 5.000.000 de euro, conform datelor oferite de Romano Quinzi, manager Director la OBI România. Aceştia vor mai inaugura până la finele anului încă un magazin în Bucureşti. „La Sibiu avem aproximativ 110-120 de angajaţi, o parte din ei fiind angajaţi temporar. În funcţie piaţă, numărul angajaţilor va creşte sau chiar va scădea“, a spus Quinzi.

image

În plus pentru sibieni OBI va deschide în octombrie un raion de 400 metri pătraţi, dedicat exclusiv sărbătorilor de Crăciun. La deschiderea pentru public, sibienii vor avea la dispoziţie câteva produse la promoţie. „Nu suntem adepţii promoţiilor doar pentru o locaţie. Asta ar însemna să desconsiderăm clienţii de la magazinele OBI din celelalte locaţii. O să oferim 8.000 de truse cu cu un ciocan primilor noştri clienţi“, a mai spus Romano Quinzi.

10.000 de metri pătraţi. 40.000 de produse
Cu suprafaţă totală de aproximativ 10000 metri pătraţi, magazinul OBI Sibiu va pune la dispoziţia consumatorilor o gamă extinsa de articole de bricolaj, decoraţiuni interioare, articole de grădinărit şi produse de întreţinere şi renovare a locuinţei.Situat în zona de nord a oraşului OBI beneficiază de 400 de locuri de parcare.

Iohannis: „Îmi place să deschid locaţii care plătesc impozit la Primărie“
Prezent la inaugurarea magazinului, primarul Sibiului a apreciat faptul că un astfel de retailer a deschis un magazin la Sibiu. „Îmi place să inaugurez locaţii care plătesc taxe şi impozite la primărie. Cred că este un lucru mare să deschizi un magazin şi să faci o asemenea investiţie într-o perioadă de criză economică, precum este cea prin care trece România la ora actuală“ a spus Iohannis.

image
image
image

Şi prefectul Trihenea a lăudat iniţiativa celor de la OBI. Reprezentanţii OBI România au mărturisit că în 5-6 ani ţintesc să devină numărul 1 în ţară în domeniul în care activează.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite