Nunţi de Aur şi Argint la Copşa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un număr de 12 cupluri au spus din nou "DA" în faţa ofiţerului de stare civilă
Un număr de 12 cupluri au spus din nou "DA" în faţa ofiţerului de stare civilă

Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit pe 1 decembrie cea de-a șasea ediţie a “Nunţii de Aur şi de Argint”.

CITIŢI ŞI:

Pompierii voluntari au plantat copaci în Copşa Mică

Aniversare pentru Sfatul Bătrânilor din Copşa Mică

Zonă pietonală reabilitată la Copşa Mică (FOTO)

Desfăşurat ca în fiecare an, în sala de festivităţi a Primăriei, evenimentul a adus împreună 12 cupluri, 7 care au sărbătorit 25 de ani de comuniune, şi 5 cupluri care au celebrat cinci decenii de la căsătorie.

Evenimentul a fost deschis ieri la ora 11.00 de către primarul Tudor Mihalache după care a urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții evanghelici şi ortodocşi, şi ceremonia de cununie civilă, unde cele 12 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă.

Cuplurile au închinat apoi un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.

În timp ce invitații şi-au depănat amintiri ale celor mai frumoase momente ale căsniciei lor, în faţa naşilor, şi a familiilor lor, li s-a făcut o plăcută surpriză, deoarece și anul acesta, pe lângă tradiţionalele diplome și sticle de șampanie, au plecat acasă şi cu câte o mică amintire: o poză înrămată a culpului la această aniversare.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite