VIDEO - Nuntă mare în Liga I! Eric a spus „Da!” cu zâmbetul pe buze! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a-l întreba dacă o ia de soţie de Cosmina, ofiţerul stării civile a ţinut să mărturisească faptul că este o mare fană a lui Eric. Vizibil încercat de emoţii, atacantul de la Gaz Metan Mediaş a spus „Da!” de două ori: o dată încet şi uşor şi o dată tare, să-l audă toată sala.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO DE LA NUNTA LUI ERIC ŞI A COSMINEI

CITEŞTE ŞI:

Chef la Gaz Metan. Eric se însoară sâmbătă în Mediaş

Atancatul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, şi fosta hanbalistă Cosmina Dancu au spus sâmbătă „Da!” în faţa ofiţerului stării civile al primăriei Mediaş. Alături le-au fost atât rude sosite de peste mări şi ţări cât şi câţiva dintre fotbaliştii Gazului.

Lumea a început să se strângă în faţa Casei Căsătoriilor din Mediaş cu aproximativ o jumătate de oră înainte de eveniment. Primul invitat de marcă sosit a fost mijlocaşul Alex Muntean, care s-a întreţiunut cu numeroşii medieşeni obişnuiţi şi cu care a început să facă pariuri: Eric o să plângă până se termină ceremonia!



După ce o scurtă sesiune foto cu câţeva rude, timp în care şi-a făcut apariţia şi fundaşul Paul Pîrvulescu gătit la patru ace, Eric şi-a făcut curaj comentând momentul ca şi cum ar fi sot pe teren. „Ne uităm la ceas, minutul 23, Eric se pregăteşte de şut şi înscrieeeee...”, a spus mirele înainte de a intra în faţa Stării Civile.

image



În faţa ofiţerul stării civile, înainte de a li se pune marile întrebări, cei doi miri au avut parte şi de mică destănuire: doamna care s-a ocupat de oficialităţi era o mare fană a lui Eric. Asta nu i-a luat însă din emoţii fotbalistului brazilian, care în momentul în care a trebuit să spună „Da!”, a reuşit numai un răspuns destul de salb şi răguşit. Imediat după a remediat problema, lsând capul pe spate către invitaţi şi strigând în în gura mare „Daaaaaaaa...!”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite