VIDEO Nuntă ca pe vremea bunicii în muzeul din Dumbrava Sibiului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorina și Octavian, doi tineri sibieni, au ales un mod inedit de a sărbători cea mai frumoasă zi din viața lor. Au făcut nuntă românească autentică, au respectat toate tradițiile, și atât ei cât și nuntașii au fost îmbrăcați în costume populare.

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a răsunat sâmbătă de muzică și voie bună. Victorina și Octavian sunt împreună de doi ani, și au ales să-și pună pirostriile în cel mai pur și tradițional stil românesc, așa cum făceau pe vremuri bunicii noștri.

Atât ei cât și nuntașii au îmbrăcat straie populare, iar alaiul a pornit de la o gospodărie ardelenească, pentru că mirele este sibian, s-a oprit la o alta din aceeași zonă, după nași, iar popasul final a fost în curtea unei gospodării oltenești, mireasa fiind de loc din județul Dolj.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Peste tot, s-a cântat și s-a jucat cu foc, s-au respectat pas cu pas tradițiile, iar mireasa, extrem de emoționată, a spus că și-a împlinit un vis din copilărie când, asistând la un eveniment asemănător în familie, și-a promis că, la momentul potrivit, și nunta ei va fi la fel.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite