Sibiu: Noi locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Noi locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi
Sibiu: Noi locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi

Peste 100 de locuri de muncă vor fi puse la dispoziţia tinerilor la bursa de vineri.

Încă cinci firme au confirmat prezenţa la Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi şi tinerii ieşiti din centrele de plasament, care va avea loc mâine la Sibiu şi Mediaş.
Astfel, numărul total al angajatorilor a ajuns la 15, aceştia urmând să pună la dispoziţia potenţialilor angajaţi un număr total de 115 locuri de muncă. “La Sibiu, nouă firme oferă 50 locuri şi la Mediaş, şase firme oferă 65 de posturi”, spune Ovidiu Ogrean, purtător de cuvânt al AJOFM.
Locurile de muncăp se adresează în special muncitorilor necalificaţi în diverse domenii, precum confecţionare încălţăminte, confecţionare îmbrăcăminte, cofetărie-patiserie, îngrijire spaţii verzi sau aparataj electric, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu calificări, precum montator subansamble, cameristă, operator-dispecer, recepţioner sau agent pază şi ordine.
Acţiunea se va desfaşuara atât în Sibiu, la sediul AJOFM din strada Morilor nr. 51A, începând cu ora 11.00, cât  şi la Mediaş, la sediul Asociatiei Phoenix Speranta, str. G. Toparceanu, nr. 14, începând cu ora 9.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite