"Nişte fete" în această seară la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia Germană a Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu prezintă diseară, de la  ora 19:00, spectacolul Some Girl(s) în regia lui Radu – Alexandru Nica.

CITEŞTE ŞI:

Actriţa Ofelia Popii, nominalizată la Premiile Radio România Cultural

„Cerere în căsătorie” pentru toţi îndrăgostiţii la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

"Nora" lui Ibsen revine pe scena teatrului din Sibiu


Some Girl(s) este odiseea unui Bărbat (Wolfgang Kandler) prin patru camere de hotel în căutarea a patru vechi iubiri - Sam (Enikö Blénessy), Tyler (Iulia Maria Popa), Lindsay (Emöke Boldizsár) şi Bobbi (Johanna Adam).  Acesta hotărăşte să îşi reîntâlnească fostele iubite pentru a-şi (re)evalua trecutul ca un pretext al nesiguranţei de dinainte de căsătorie. Uneori comic, alteori dureros de serios, spectacolul de la Sibiu subliniază  ideea de insensibilitate a unor bărbaţi şi tristeţea nesfârşită a femeii părăsite.

Spectacolul Teatrului Naţional de la Sibiu are o durată de o oră şi zece minute şi se joacă în limba germană cu subtitrare în limba română. Acest spectacol nu este recomandat tinerilor sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele pot fi achiziţionate online de pe bilete.sibfest.ro sau de la agenţia teatrală din Bvd. Nicolae Bălcescu de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00, iar sâmbătă între 11.00 – 15.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite