Ninsorile amână din nou meciul de baschet Energia Rovinari – CSU Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Atlassib Sibiu nu va mai face luni deplasarea în oraşul lui Brâncuşi, partida restantă ce trebuia să se dispute marţi fiind din nou amânată pentru joi sau vineri. Federaţia Română de Baschet a informat luni dimineaţă pe cei de la CSU Sibiu, că meciul cu Energia Rovinari nu se mai dispută pe 14 februarie.

Gruparea sibiană de baschet CSU Atlassib Sibiu nu a mai plecat în această dimineaţă către Tg. Jiu. Sibienii urmau să dispute pe 14 februarie partida restanţă cu Energia Rovinari, dar condiţiile atmosferice au făcut ca jucătorii lui Cătălin Vulc să nu poată să meargă spre oraşul din judeţul Gorj.

Meciul reprogramat pentru marţi a fost din nou amânat şi tot din cauza faptului că drumurile naţionale din sudul ţării sunt aproape impracticabile. Cum Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România a restricţionat accesul pe DN7 pe relaţia Sibiu – Rm. Vâlcea, cei de la Fedraţia Română de Baschet au informat luni dimineaţă pe cei de la CSU Sibiu, că meciul cu Energia Rovinari nu se mai dispută pe 14 februarie, anunţă csusibiu.ro.

„Am vorbit cu cei de la FRB şi ne-au transmis să stăm acasă pentru că nu putem ajunge la Tg. Jiu. În aceste condiţii ne continuăm pregătirea specifică la Sibiu. Cel mai probabil vom juca joi sau vineri restanţa cu Energia Rovinari. O decizie în acest sens se va lua în zilele ce urmează, în funcţie de cum va evolua vremea şi dacă se vor ridica restricţiile de circulaţie din trafic”, a explicat pentru csusibiu.ro, directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite