Nepotul regelui Cioabă, arestat preventiv după ce a snopit un paznic în bătaie, alături de alţi doi bărbaţi ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a avut loc intr-o sala de jocuri de pe Soseaua Alba Iulia, in plina zi
Scandalul a avut loc intr-o sala de jocuri de pe Soseaua Alba Iulia, in plina zi

David Cioabă, unul din nepoţii lui Florin Cioabă, regele romilor de la Sibiu, a fost arestat preventiv după ce a bătut crunt, împreună cu alţi doi bărbaţi, un paznic al unei săli de jocuri din municipiul Sibiu.

Bătaia a avut loc în 27 iunie la o sală de jocuri de noroc de pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu. Se pare că bărbatul lovit cu bestialitate, angajat al unei firme de pază care are contract cu sala de jocuri, ar fi făcut parte dintr-o grupare cu care nepotul nlui Cioabă şi cei doi bărbaţi care îl însoţeau ar fi avut conflicte.

Cei trei au dat buzna în sala de jocuri şi l-au snopit în bătaie pe tânărul de 19 ani, care a ajuns cu multiple leziuni la spital. 

„La Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns un bărbat în vârstă de 19 ani din Sibiu în urma unei agresiuni. În Unitatea Primiri Urgenţe i s-au acordat primele îngrijiri medicale, a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, fractură oase nazale, hematoame palpebrale, contuzie buză superioară cu plagă, contuzie lombară şi fractură de coastă. A fost internat pe secţia de Ortopedie şi a stat internat 6 zile”, a spus Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În cursul zilei de joi, 5 iulie, David Cioabă şi ceilalţi doi bărbaţi care îl însoţeaau au fost arestaţi preventiv.

„„Cei trei învinuiţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Au fost prezentaţi instanţei  cu propunere de arestare preventivă iar Judecătoria Sibiu a emis pe numele celor doi învinuiţi majori arestarea preventivă pentru 29 de zile iar pentru învinuitul minor, cel în vârstă de 17 ani, arestarea preventivă pentru 19 zile”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite