Neînţelegeri în CL Sibiu pe agenda sportivă a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu a durat mai mult de cinci minute, şedinţa extraordinară a Consiliului Local de vineri a inclus şi mici neînţelegeri între aleşi.

CITIŢI ŞI:

Centura Ocolitoare a Sibiului a fluidizat mersul autobuzelor din oraş

Cameră video pentru monitorizarea transportului public în comun

Şedinţa extrordinară de la sfârşitul săptămânii trecute a inclus un singur punct, votarea listei proiectelor sportive finanţate anului acesta. Din cele 51 de propuneri primite, consilierii au validat 30. Singurul consilier care a dorit să ia cuvântul în dezbaterea proiectelor a fost Livia Sava, aceasta având nelămuriri legate de sumele acordate fiecărui proiect. „Sperăm că proiectele selectate sunt cele cu impactul cel mai mare asupra populaţiei. Nelămurirea mea este legată de sumele repartizate fiecărui proiect din suma totală. Noi le votăm dar nu stabilim şi sumele alocate”, a ridicat problema Livia Sava în Consiliul Local.

 Răspunsul a venit prompt de la primarul Klaus Iohannis care a cerut viceprimarului Astrid Fodor să aducă lămuriri. „Aţi ridicat această problemă şi anul trecut. Sumele sunt stabilite de către ordonatorul de credite în baza propunerilor făcute de către comisie”, a spus Astrid Fodor.

Agenda a fost apoi aprobată cu majoritate de voturi. Printre cele mai importante proiecte ale anului 2011 în Sibiu, realizate şi cu bani de la bugetul municipalităţii, se numără: Red Bull Romaniacs între 16 şi 20 iulie, Raliul Sibiului între 8 şi 9 iulie, Festivalul Sibian de Streetball, Turul Ciclist al Sibiului sau Festivalul Internaţional de Şah şi Bridge Hermannstadt 2011. Ca număr, cele mai multe proiecte alese sunt legate de baschet şi de promovarea baschetului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite